Applikáció ajánló

A közösségépítést, önellátást, a körkörös gazdaság épülését, a hulladékcsökkentő életmódot, hulladékújrahasznosítást segítik az alábbi applikációk:

 

Helpit Go App

Segítség bárhol, bármikor! Egy több mint 60 000 regisztrálót számláló közösség, ahol a mindennapi problémák megoldása csak pár kattintásba kerül. A helpitgo összeköt azokkal, akik segíteni tudnak, ha elakadtunk vagy épp nincs időnk. Vagy segít olyan feladatokat találni a közelünkben, amiket szívesen elvállalnánk, és amikkel akár pénzt is kereshetünk.

Az applikáció letölthető itt.  

 

 

Kertportál App

Az egymást segítő növények rendszerét dolgozza fel a legújabb biokertész applikáció, amely zöldségnövényekkel és fűszerekkel dolgozik. Segítségével könnyen és gyorsan, alig pár kattintással automatikusan megtervezhető saját konyhakertünk.

Az applikáció letölthető itt.

 

 

Share Waste App

Az applikáció összehozza a zöldhulladékot komposztálási céllal keresőket, és a „komposztkínálókat”, így lehetőséget nyújt mindenki számára a zöldhulladék újrahasznosítására.

Az applikáció letölthető itt.

 

 

 

Munch App

A Munch.hu applikáción és felületen keresztül éttermek, pékségek és szállodák kedvezményesen értékesítenek el nem adott, de jó minőségű ételeket. A Munch.hu platformjain keresztül nem csak jó áron tudunk ételeket venni, hanem könnyedén tehetünk az ételpazarlás ellen is.

Az applikáció letölthető itt.

 

 

 

Összeállította: Antal Orsolya, GreenDependent

Megjelent a Kislábnyom hírlevél 2021. márciusi (120.) számában

 

 

 

Megosztás Megosztás