Beszámoló a Magyar Dal Napjáról

A KOBUCI kert idén is csatlakozott a nagy népszerűségnek örvendő Magyar Dal Napja programsorozathoz. Ahogyan azt már az elmúlt években megszokhatta a Kobuci közönsége, ezúttal is a gyermekkoncerteké és a világzenei előadásoké volt a főszerep, azonban idén a GreenDependent jóvoltából környezettudatossági és energiatakarékossági programokkal is kiegészült a hallgatnivalók kavalkádja.

 

Az előkészületek után 10 órától egy kis bio sütivel fogadtuk az arra járó családokat.

 

Az érdeklődők a süti majszolása mellett egy öko textilből készült vászonszatyorban kaptak a kiadványainkból is egy-egy példányt, mint például a Klíma-naptárat gyerekrajzokkal - amely tartalmazza a fontos Zöld Napokat és havi klímabarát tippeket is -, valamint egy klímabarát háztartási útmutatót.

 

Aki ennél is többre vágyott, az megtekinthette kiállításunkat, ahol megismerkedhetett olyan környezetbarát és energiatakarékosságot elősegítő eszközökkel, amelyek a hétköznapokban is segíthetik klímatudatosabb háztartásuk kialakítását.

 

Ezen kívül volt még környezettudatossági vetélkedő sok hasznos nyereménnyel, mind a felnőttek, mind a gyerekek számára.

  

A legtöbb pontot elérők pedig a kiállításból már jól ismert értékes, környezetbarát életmódot elősegítő termékeket tartalmazó ajándékcsomaggal lettek gazdagabbak.

 Aki a vetélkedővel és annak megoldásával is megismerkedne, az innen letöltheti a kérdőíveket:

Megosztás Megosztás