Energiatakarékossági Nap Újbudán

Budapest Főváros XI. kerület Újbuda Önkormányzata 2012. március 10-én (szombat) Energiatakarékossági Napot szervez, melyen a GreenDependent Egyesület is jelen lesz, s értékes nyereményekért klímatudatossági vetélkedőt és tanácsadást szervez a helyszínre látogató érdeklődők számára.

Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (1119 Budapest, Etele u. 55.)

A program egy összehangolt, lakosságnak szóló kerületi akció, mely szervesen illeszkedik a kormány energiastratégiájához, takarékossági koncepciójához és Magyarország Európai Uniós kötelezettségeinek teljesítéséhez, valamint fórumot teremt a keresleti és kínálati oldal találkozásához a kölcsönös elő-nyök megtalálása érdekében.

Az eseményeken megismerkedhetünk az önkormányzat fejlesztési elképzeléseivel, információt szerezhetünk a lakóépületek energiaminősítéséről, az önkormányzati támogatásokról és egyéb pályázati lehetőségekről, valamint a banki forrásokról, és az energiatakarékos háztartás ismérveit is elsajátíthatjuk. Ezen túl lesz még filmvetítés is, továbbá a témában érintett vállalkozások is lehetőséget kapnak termékeik és szolgáltatásaik bemutatására.

A részletes program itt olvasható

Megosztás Megosztás