A GreenDependent is gyereknapozott

2012. május 27-én gyereknapi sokadalom várta Gödöllő Fő terén az ifjúságot, melyen a GreenDependent Egyesület is képviseltette magát környezetvédelmi és energiatakarékossági vetélkedőjével.

A gyerekeknek és felnőtteknek külön testreszabott kvíz feladatok iránti érdeklődés meghaladta az előzetes várakozásainkat, így alig győztük javítani a közel 100 felnőtt és 70 gyerek által kitöltött feladatlapokat, s a jó megoldásért járó ajándékkészletet is többször kellett pótolni.

Azonban így sem távozott senki üres kézzel, például az alábbi hasznos tárgyak közül is választhatott mindenki: vízzel működő számológép, környezetbarát színes ceruzák és füzetek, fém kulacs, fali elosztó kapcsolóval, víztakarékos csapbetét, magyar babos memóriajáték.

Ezen kívül a nap folyamán lehetett sportolni, magyar rajzfilmeket nézni minden mozizni vágyónak, de voltak táncbemutatók különböző stílusokban, koncertek és bábszínház is, valamint városismereti verseny és kézműves foglalkozások a téren jelen lévő civil szervezetek standjainál.

 

További képek itt, a galériában tekinthetőek meg.

 

Reméljük, minden gyermek és felnőtt jól érezte magát ezen az eseménydús napon, és legközelebb is ellátogat egyesületünk standjához, ahol környezetvédelmi ismereteit tovább bővítheti!

Megosztás Megosztás